Over

Onze vereniging is zoals al uit de naam blijkt opgericht in 1968. De afgelopen 10 jaar beweegt ons ledental zich tussen de 250 en ruim 300 leden. Wij zijn een vereniging die gezelligheid hoog in het vaandel heeft. Uiteraard wordt in de competitie hard gestreden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Binnen de vereniging vinden wij het daarnaast net zo belangrijk dat de recreatiesporter ook bij ons kan volleyballen.

Voor iedere competitiespeler zijn er voldoende mogelijkheden. De vlaggenschepen van onze club, Heren 1 en Dames 1, komen uit in de promotieklasse en 1e klasse. De overige competitieteams komen uit in overige klassen. Wij hebben ook teams die actief zijn in een recreantencompetitie. Als u een mix tussen recreatief en sportief volleybal zoekt kunt u ook daar terecht.

In 2014 is Volley'68 gezamenlijk met een extern adviseur van Sportservice Overijssel een verbetertraject gestart. Deze samenwerking resulteerde in een nieuw beleidsplan met als nieuwe missie:

missie volley68
Op dit moment zijn we bezig via verschillende verbeterteams om de vereniging volgens deze nieuwe missie vorm te gaan geven. Voor informatie ten aanzien van deze teams, klik op het betreffende verbeterteam: Organisatie, Communicatiebeleid, Plezier.

Omdat wij ons realiseren dat de jeugd de toekomst heeft, is er de laatste jaren flink geïnvesteerd om de jeugd de ruimte te bieden voor een optimale ontwikkeling. Er zijn bekwame trainers voor de mini's en jeugdspelers aangetrokken. Zij dragen zorg voor het zo goed mogelijk begeleiden en trainen van de kinderen.

Vanaf zes jaar kunnen de spelertjes bij ons terecht. Zij worden dan op een speelse manier in het minivolleybal getraind. Dit traject sluit perfect aan bij wat zij later in de jeugd- en seniorencompetitie nodig hebben om de volleybalsport uit te oefenen.

De vereniging wordt geleid door het bestuur. De technische aspecten binnen de vereniging worden bewaakt en begeleid door de Technische Commissie. Voor de afdeling jeugd en mini's bestaat er een aparte commissie: de Jeugdcommissie. Deze regelt alle aspecten binnen het mini- en jeugdgebeuren. De afdeling recreanten wordt vertegenwoordigd door de recreantencommissie. Om de communicatie binnen de vereniging en commissies goed op peil te houden, zitten er in de commissies afgevaardigden van andere commissies. Tevens wordt onze vereniging nog ondersteund door een sponsor- en kampcommissie en een afdeling redactie en PR.

Als uw interesse gewekt is, kijk voor de teams om informatie over trainingstijden en avonden te weten te komen. Je kan vervolgens in de zaal vragen naar de trainer. Wil je al lid worden, hartstikke fijn, klik dan hier.

Links naar de verbeterteams zijn hieronder te vinden.