We zijn in de lucht…

Uncategorized feb 7, 2015

Welkom op de officiële website van Volley ’68. Na jaren van een vertrouwde look werd het tijd om de site weer hedendaags te vernieuwen. Zowel visueel als inhoudelijk is ze in een nieuw jasje gestoken. En ja, hij is nu ook web responsive, een mooi engels woord voor verschillende schermgroottes (lees: veur op oew mobiel).
Terwijl het opstellen van een nieuw technisch beleidsplan nog volop bezig is, zijn er al enkele punten meegenomen die ook hier te zien zijn.

Lid worden?
Voor niet-leden die een lidmaatschap overwegen of gewoon een keer mee willen trainen is een speciale pagina gewijdt. Dit geldt voor zowel jong als oud, sportief of recreatief, ervaren of beginnend beoefenaar van de sport.

Actueel nieuws
Nieuws vanuit verschillende onderwerpen zullen ook hier terug te vinden zijn. Of het nu gaat over een teamindeling, bestuurlijke mededeling of sportieve prestatie. Indien mogelijk, dan komt het erop. Heb jezelf een nieuwjte en wil je dit graag delen. Laat het even weten.

Teams
Een van de verbeterpunten is het op tijd leden informeren over de teamindeling. Hetgeen de technische staf al bezig is om tot een eerste opzet te komen, zal deze uiteindelijk ook hier te vinden zijn.

Tot slot. Veel leesplezier en vergeet niet af en toe eens te kijken wat er op de site gebeurd.

Met vriendelijke groet,

Webteam volley ’68