Contact

Hoi, mijn naam is Colja Heerink en ik ben 27 jaar.
Ik ben al lid bij Volley’68 sinds ik klaar ben met de zwemles, dus dat zal inmiddels richting de 20 jaar zijn. Ik ben begonnen bij de toenmalige ‘speeltuin’ waarbij ik spelenderwijs leerde om balvaardiger te worden. Vervolgens heb ik alle mini’s en jeugdteams doorgemaakt. Ik had toen nog het geluk dat er wat meer jongens op de volleybal zaten, waardoor ik altijd een volledig jongensteam gehad heb. Met meerdere van mijn oud teamgenoten speel ik nu ook nog steeds samen in Heren 1. Ik heb mij ontwikkeld tot de vaste libero van dit team. Al in de B-jeugd kreeg ik deze positie omdat duidelijk werd dat ik nooit heel lang ging worden (bedankt ouders). Gelukkig was ik daardoor wel snel bij de grond en moet ik het hebben van mijn verdedigende kwaliteiten. De ‘stofzuiger’ van het team word ik daarom ook wel genoemd. 

Naast het zelf spelen ben ik ook al vroeg begonnen met training geven. Op mijn 13e begon ik met helpen bij de mini’s. In de loop der jaren heb ik mij vervolgens ontwikkeld tot de trainer die ik nu ben. Allereerst dus bij de mini’s, vervolgens jaren hoofdtrainer geweest bij de jeugd en ook één jaar een uitstapje gemaakt naar de dameslijn. Na één jaar was ik ook al snel weer terug bij de jeugd, want daar ligt echt mijn passie. Aangezien ik werk als gymdocent op een basisschool is dat ook niet heel gek. Het werken met de jeugd vind ik zo fascinerend, omdat je elke training groei ziet. Ook kun je ze echt nieuwe dingen blijven aanleren en dat is toch het mooiste wat er is.

Omdat ik bovenstaande nog niet genoeg vond ben ik ook actief in het bestuur als afgevaardigde jeugd en fluit ik nog voor de bond. Op deze wijze heb ik mijn sportleven goed gevuld en daar heb ik ontzettend veel plezier aan.

Als kers op de taart mag ik dan ook nog de contactpersoon zijn vanuit de club. Omdat ik ‘redelijk’ betrokken ben bij de club kan ik je waarschijnlijk met de meeste vragen wel helpen. Heb je een vraag, stel hem dan gerust en dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren;).
Dit kan via contact@volley68.nl

Groetjes, Colja Heerink