Heren 3 is kampioen!

Uncategorized mrt 15, 2015

En dat al zo vroeg in het seizoen. De jeugdige toekomst van de herenlijn heeft van zich laten horen. Middels een ongeslagen status is de titel voor de 3e klasse binnengesleept. In een volle sporthal “De Fakkel” werden de jonge godenzonen onder luid applaus ontvangen voor le grande finale.
Met knikkende knieën betrad het slachtoffer, Amicitia Heren 2, het veld. Met knallende beats en luid gejoel werden de jonge heren opgewarmd voor de overwinning. Onder de noemer van een niet nader te noemen drankmerk werd elk punt binnengehaald. Een echt antwoord had Amicitia niet. Met ruime cijfers, 25-10; 25-13; 25-9 en 25-15 kwam Volley Hs3 langszij. Vervolgens kon het feest losbarsten.
Onder het genot van muziek, gezelligheid en feestvreugde werd de titel tot in de vroege uurtjes geviert. Het bleef die
avond nog lang onrustig in en rondom Losser.