Teamfotowedstrijd

Uncategorized mrt 16, 2016

Beste leden!!

Vanaf vandaag gaat de teamfotowedstrijd van start!!
Wat houdt dat in? Dat ga ik jullie vertellen;)
Maak met je team een zo mooi, grappig, leuk, gek en origineel mogelijke teamfoto. Dit mag dus echt van alles zijn, denk aan locatie, kleding, opstelling, probeer ons maar te verassen!! (het wordt wel gewaardeerd wanneer op de één of andere manier te zien is dat je lid van volley’68 bent)
Het team dat uiteindelijk de origineelste teamfoto opstuurt zal een prijs winnen. Dit moet wel gebeuren voor 1 april, want dan zal de jury om tafel gaan om te bepalen wie de winnaar wordt! Uiteindelijk zal dat één jeugdteam zijn en één senioren team.

Heb je de teamfoto gemaakt stuur hem dan naar volley_68_pleziercommissie@hotmail.com

Groetjes de pleziercommissie!!!