Lossers Volleybal Toernooi

Uncategorized dec 11, 2018

Na het succes van vorig jaar, organiseren wij op 30 maart opnieuw een Lossers Volleybal Toernooi. Er is plek voor 20 teams. Dit jaar willen we onderscheid maken in de recreatieve en competitieve teams:
Prestatiepoule:
– Aantal NeVoBo spelers onbeperkt
– Minimaal 3 vrouwen in het veld

 Recreatiepoule:
– Maximaal 2 NeVoBo in het veld
– Geen minimum of maximum qua aantal dames of heren in het veld

De minimale deelname leeftijd is 18 jaar. Inschrijfgeld per team bedraagt 30 euro, dit is incl. een bon per team voor een versnapering in de kantine. De avond start om 19:00 uur en is naar verwachting rond 22.30 uur afgelopen. Onder het genot van muziek, een hapje en een drankje is er natuurlijk aansluitend een gezellige avond in het voorcafé.
Aanmelden kan alvast via: toernooivolley68@gmail.com
Hopelijk tot dan.