Competitie gestopt

Uncategorized mrt 19, 2020

Hieronder een bericht vanuit de Nevobo :

Beste Allen,

De ontwikkelingen omtrent het Corona-virus volgen elkaar snel op.  Afgelopen zondag heeft de overheid besloten om de periode waarin niet getraind/gespeeld mag worden te verlengen tot en met 6 april. Maandag jl. is aangegeven dat het waarschijnlijk is dat we er voorlopig nog niet zijn. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en als (bescheiden) onderdeel daarvan onze competitie.

 

De Nevobo heeft daarom de conclusie getrokken dat we de zaalcompetities van de Topdivisie en lager niet meer uitspelen. Zie voor meer informatie het persbericht op www.nevobo.nl of via onderstaande link.

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt

In het persbericht wordt ook een oproep gedaan om mee te denken over de competitie-indelingen voor het volgend seizoen 2020-2021 door een reactie te geven op Twitter of Facebook.

 

Vanaf het moment dat er weer gesport kan worden in Nederland, zal de Nevobo trachten toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

Dit betekent in ieder geval ook dat de CMV-toernooien N1, 2 en 3 in de speelkernen Aalten, Berkelstreek, Rivierenland en Wehl die nu nog in de periode ná 6 april gepland staan vooralsnog blijven staan. De CMV wedstrijden in de andere speelkernen die in een competitieverband zijn vastgesteld komen te vervallen. Wij gaan nog kijken of er dan CMV toernooien georganiseerd kunnen worden om de CMV spelers toch te laten volleyballen.

 

De regiobeker finale staat gepland op 9 mei. Die blijft vooralsnog staan. Echter er zijn nog kwart finale wedstrijden en alle halve finale wedstrijden te spelen. We gaan kijken naar wat de mogelijkheden hiermee zijn, dit zal ook afhangen wanneer er weer gespeeld kan worden.

 

Concreet zal dit inhouden dat de volgende evenementen zullen vervallen:

  • PD wedstrijden op 25 april.
  • CMV regio kampioenschap op 9 mei.
  • Regio kampioenschap Schoolvolleybal op 16 mei.
  • Nationaal Gesloten Jeugd kampioenschap (NGJK) op 6 juni.
  • Regio kampioenschap Recreanten op 13 juni
  • Nationaal kampioenschap Recreanten op 27 juni.

 

De toernooien/evenementen die op dit moment nog wel doorgaan:

  • NOJK finale op 11 april
  • Finale regiobeker op 9 mei.

Met vriendelijke groeten,

Medewerkers Wedstrijdwezen