Extra ledenvergadering: Is Volley’68 klaar voor de toekomst?

Uncategorized mei 26, 2015

Op maandag 8 juni aanstaande is er een extra ledenvergadering om 20:00 uur in sporthal de Fakkel te Losser. Alle leden vanaf 18 jaar én ouders van jeugdleden van Volley ’68 worden verzocht hierbij aanwezig te zijn. Dit is voor de toekomst van onze mooie vereniging.

Tijden veranderen en als vereniging zullen we moeten meebewegen. Er is afgelopen maanden daarom hard gewerkt aan een volledig nieuw beleidsplan. Het resultaat ligt klaar om geïmplementeerd te worden. We willen u graag informeren over hoe het nieuwe beleidsplan tot stand is gekomen en welke veranderingen dit voor alle leden met zich meebrengt.

Uiteraard is er ruimte om van gedachten te wisselen. Immers: om het tot een succes te brengen zullen we er met zijn allen onze schouders onder moeten zetten.

Ter voorbereiding van uw aanwezigheid verzoeken we tevens het beleidsplan te downloaden en te lezen via deze link: Beleidsplan Volley’68 ALV 8 juni 2015

Dus graag tot ziens op 8 juni aanstaande in sporthal de fakkel.